Covid 19 - Nevoi Județe

Harta serviciilor sociale centralizează nevoile din centrele rezidențiale de la nivelul fiecărui județcu scopul de a conecta grupurile și inițiativele locale cu Direcțiile Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) de la nivelul fiecărui județ. Datele sunt obținute de la Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România pe baza solicitărilor DGASPC-urilor. Beneficiarii din centrele rezidențiale, precum și asistenții sociali au nevoie de echipament de protecție corespunzător în lupta cu CoVid-19, pentru a evita tragedii precum cele din Spania, Franța sau Italia unde virusul a cauzat numeroase decese în rândul azilelor de bătrâni.

Ce poți face în mod practic este să te uiți pe harta serviciilor sociale și să identifici centrul social cel mai apropiat de tine pe care să îl sprijini cu cele necesare. Dacă ai făcut o donație, anunță-ne și pe noi pentru a putea redirecționa pe cei care vor să ajute acolo unde este cea mai mare nevoie.

Pentru donații către centrele de bătrâni vă rugăm să vă alăturați campaniei Împreună pentru bunicii noștriinițiată de Marius Manole, MagiCAMP și Romanian United Fund.

Nevoi Județe

Înscrie donație