Noutăţi

 • Webinar | Servicii sociale în pandemie. Cum le ajutăm?

  Jun 1, 2020Suntem aproape de furnizorii de servicii sociale și urmărim să identificăm împreună soluții pentru a trece cu bine peste aceste momente delicate. Dacă vrei să afli provocările cu care se confruntă serviciile sociale în pandemie, dar și cum le putem veni noi în ajutor prin intermediul platformei serviciisociale.ro, înscrie-te la webinarul din 4 iunie.
 • Îngrijim și suntem îngrijiți mai bine

  Feb 26, 2020Misiunea noastră este să producem un impact pozitiv în comunitate și să deschidem drumuri de acces rapid la serviciile sociale, prin intermediul tehnologiei. Dezvoltând acest proiect, credem că putem contribui la o viață mai liniștită a oamenilor.
 • Rolul platformei Harta Serviciilor Sociale din România în comunitate

  Jan 13, 2020Prin intermediul platformei Harta Serviciilor Sociale din România vom produce un impact social major în comunitate. Am dezvoltat un instrument prin intermediul căruia beneficiarii de servicii sociale se conectează rapid cu furnizorii de servicii sociale, cunosc detalii importante despre aceștia și iau decizii în cunoștință de cauză.
 • Harta Serviciilor Sociale din România proiect finalist în programul Țara lui Andrei

  Jan 13, 2020Harta Serviciilor Sociale este o inițiativă începută în anul 2016 de către GovITHub și Ministerul Muncii, și care în scurt timp a dezvoltat și lansat atunci un prototip al platformei, generând o atenție deosebită: peste 10.000 de utilizatori în prima lună de la lansare. Acest interes a fost o motivație puternică pentru a continua proiectul.